Om mig

Då:

Journalistutbildad. Verksam på reklambyråerna Arbmans, Falk & Partners, Falk & Pihl och OCH åren 1967-95. Därefter konsult i reklam- och varumärkesfrågor. En av grundarna av Bokförlaget Atlantis och Stiftelsen Skota Hem. Ordförande i Sveriges Reklamförbund 1986-88. Platinaägg 1988. Huvudjuryordförande i Guldägget 1999.

Nu:

Författare på heltid. Bloggar varje vecka under rubriken Bara Ord (www.larsfalk.se). I december 2015 hade jag publicerat hundra krönikor. Till ca fem tusen besökare som öppnar ca tio tusen sidor varje månad.

 

I januari 2016 utkommer min nya roman Sänka skepp (eget förlag via Vulkan). Tidigare utgav jag Klockskojarnas lärling (eget förlag 2009).

Senaste ämnesbok: Slutsålt (Liber 2011) min uppföljare till Ord till Salu från 1978. En bok som inte många hann upptäcka. Synd med tanke på att de som ändå gjorde det säger sig ha haft nöje av läsningen. Och lärdom.

Pågående projekt: En "skrivskola" på nätet som slutar som en liten bok med titeln Skriv ut. Ett samarbete med Kntnt i Göteborg. På deras hemsida finns en podcast där jag i fyra timslånga avsnitt berättar fritt om mitt liv i reklambranschen. 

 

Sveriges minsta bokhandel. 

Säljer bara böcker skrivna av Lars Falk. 

Dessutom finns bara ett begränsat antal ex. kvar. 

Därav Limited.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.